Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kutyafelszerelések

Kutyafelszerelés és kutya kiegészítők. Minden gazdi próbál a kedvencének leginkább megfelelő felszerelést választani, ezzel is fokozva kutyája komfort érzetét legyen szó kis-, vagy nagytestű kutyáról. Kínálatunkban széles körű kutyafelszerelések közül választhatsz, a ruhától a játékokon át, egészen a tálakig.

Amikor egy szőrös négylábú érkezik a családba, akkor elengedhetetlen a kutya felszereléseket is beszerezni. A rengeteg kutyafelszerelés között könnyű elveszni, s még egy rutinos kutyatartónak is kihívás lehet eligazodni a nagy kínálatban. Sok szempontot kell ilyenkor figyelembe venni: Kinti vagy benti lesz-e a kutya, esetleg mind kettő? Kinti tartás esetén mindenképpen szerezzünk be egy kutyaházat, ahová kutyusunk visszavonulhat nap közben. Ha bent lesz a lakásban, vagy bent is szeretnénk neki fekhelyet biztosítani, szükség lesz egy kutyaágyra és/vagy pokrócra, ahová a hosszúséták után lekuporodhat aludni.

Sétához szükségünk van a következő kutyafelszerelésekre:

Póráz - Egy minőségi, méretben is megfelelő, automata vagy klasszikus pórázra. Hám - Vannak olyan kutyafajták és gazdik, akik jobban szeretik a hámot, mert nem fojtja a kutya nyakát, jobban irányítható és elosztja a terhelést a kutya testén. Nyakörv és biléta - A biléta a nyakörvön szintén elengedhetetlen. Több funkciót is ellát, ha elkóborol ebünk, egy kis biléta a nyakörvön segíthet azonosítani kedvencünket bárkinek, aki megtalálja. Érdemes a kutya nevét, egy telefonszámot, amin elérnek minket és esetlegesen chipjének számát is feltüntetni. Etető és itató tál – olyan, ami a kutyánk fajtájának, méretének a legjobban megfelel.

Összefoglalva, ma már rengeteg színből és anyagból készülnek a kutya felszerelések, így széles skálán válogathatunk a termékek között. Léteznek textil pórázok és hámok, automata pórázok, fém láncok, pórázok bőrből, sötétben világító nyakörvek, a választéknak tényleg csak a képzelet szabhat határt.

Kutyafelszerelés kínálatunkban a szállításhoz is találhat kutya felszereléseket, ha például hosszabb útra, nyaralni indul az egész család, vagy csak az orvoshoz visszük kedvencünket.