Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Márka
Számára

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kutyatakarók

A kutyatakarók és kutyaplédek, általában a kutyaágyak és fekhelyek kiegészítő termékei. Vannak kutyafekhelyek, -ilyenek a műanyag, vagy a gyékényből fonott kutyaágyak is-, melyekbe elengedhetetlen kutyatakarót tenni, mert enélkül egy kemény és kényelmetlen fekhelye lenne szeretet kedvencünknek. Ezeket a típusú fekhelyeket ha kibéleljük kutyatakaróval, rögtön biztosítjuk a kutya kényelmét, növelve komfortérzetét. Ezen kívül még, autóba és a lakás különböző pontjain is hasznos kiegészítői kedvencünk kényelmének a kutyatakarók.

A kutyatakarók és plédek, kényelmes pihenőhelyet biztosítanak a kutyáknak. Megvédi őket a megfázástól, ugyanis egyes kutyák és kutyafajták érzékenyebbek a hidegre, mint mások. Utazások alkalmával az autóban is használhatóak, kényelem- és higiéniai szempontból sem utolsó használatuk. A kutyatakaró az autóban azért praktikus, mert a kutyaszőrt, és a séták során összeszedett sarat az állatról felfogja, így valamelyest megkímélhetjük az autó kárpitját.

Hűvösebb időben melegíti kedvencünket a kutyatakaró, vagy akár meleg kis fekhelyet biztosít számukra, mely növeli komfortérzetüket. Az idősebb kutyák gyakran fázósak, számukra elengedhetetlennek tartjuk a kutyatakarót, nem mellesleg az idős kutyák könnyen megfáznak, s ha a megfelelő hőmérsékletet biztosítjuk számukra a kutyatakaró segítségével, számos egészségügyi probléma megelőzhető használatukkal.

Webáruházunk kínálatában számos kutyatakaróból választhat. Különböző anyagú, mintájú, minőségű és méretű kutyatakaróinkat megtalálja a magicpet.hu webáruház repetoárjában, vagy látogasson el személyesen boltunkba, kollegáink készséggel állnak rendelkezésére!