Szűrés

Márka
Számára

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kutyajátékok

Kutyajátékok széles választékban, kis, közepes, nagy és óriás méretű kölyök és felnőtt kutyáknak egyaránt.

Amikor az új négylábú családtag érkezik, és szeretnénk neki megvásárolni a legfontosabb felszereléseket, gyakran lehagyjuk a listáról a kutyajátékot, pedig elengedhetetlen része kutyánk fejlődésének és életének. Gondoljunk csak bele, hogy ha nincs mit rágnia egy kölyökkutyának, aki fogzik, akkor vajon min fogja levezetni a rágcsálást? Hát persze, hogy a kedvenc cipőnkön!

A játék a kutya életében a szórakozáson és a tanuláson kívül a gazdával való interakció fontos eleme. A szakemberek szerint a napi programba a kötelező séták mellé mindenképpen be kell iktatni a közös játékidőt is. Ezáltal erősödik a kutya és gazdája közötti kötelék, ami fokozza a kölcsönös bizalmat.

A megfelelő kutyajáték nem a gyerekek leselejtezett plüss állata, hanem a kifejezetten kutyák számára készített kutyajátékok. Webáruházunk kínálatában található játékok kutyáknak készülnek, kialakításuk olyan, hogy ellenálljanak az erős fogaknak, rágcsálásnak is (strapabíró és extra erős kutyajátékok). Legyen szó labdáról, fogtisztító-rágókáról, fogselyem-játék, sünlabda, vagy sípolós kutyajátékról, webáruházunk széles kínálatában minden kutyajátékot megtalál! Játékra fel!

Tovább