Szűrés

Márka
Számára

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kutyajátékok

Kutyajátékok széles választékban, kis, közepes, nagy és óriás méretű kölyök és felnőtt kutyáknak egyaránt.

Amikor az új négylábú családtag érkezik, és szeretnénk neki megvásárolni a legfontosabb felszereléseket, gyakran lehagyjuk a listáról a kutyajátékot, pedig elengedhetetlen része kutyánk fejlődésének és életének. Gondoljunk csak bele, hogy ha nincs mit rágnia egy kölyökkutyának, aki fogzik, akkor vajon min fogja levezetni a rágcsálást? Hát persze, hogy a kedvenc cipőnkön!

A játék a kutya életében a szórakozáson és a tanuláson kívül a gazdával való interakció fontos eleme. A szakemberek szerint a napi programba a kötelező séták mellé mindenképpen be kell iktatni a közös játékidőt is. Ezáltal erősödik a kutya és gazdája közötti kötelék, ami fokozza a kölcsönös bizalmat.

A megfelelő kutyajáték nem a gyerekek leselejtezett plüss állata, hanem a kifejezetten kutyák számára készített kutyajátékok. Webáruházunk kínálatában található játékok kutyáknak készülnek, kialakításuk olyan, hogy ellenálljanak az erős fogaknak, rágcsálásnak is (strapabíró és extra erős kutyajátékok). Legyen szó labdáról, fogtisztító-rágókáról, fogselyem-játék, sünlabda, vagy sípolós kutyajátékról, webáruházunk széles kínálatában minden kutyajátékot megtalál! Játékra fel!

Tovább