Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Márka
Számára

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kutyafekhelyek és kutyaágyak

A kutyának a fekhelye/kutyaágya saját territóriuma, melyet őriz, s biztonságban érzi magát. Ezért is fontos, -továbbá mert a kis kedvencek kényelme az első minden gazdi számára-, hogy a megfelelő kutyafekhelyet/kutyaágyat válasszuk neki.

Választás előtt, érdemes néhány szempontot figyelembe venni: a kutyafekhely és kutyaágy méretét aszerint érdemes kiválasztani, hogy mekkora és milyen fajta kutyánk van, továbbá, hogy mik az igényei. Egy kölyökkutya esetén, nem feltétlenül előnyös egy gyékényből készült kutyaágy, mivel könnyedén megrágja, s ha lenyeli a darabokat, még egészségügyi problémát is okozhat. Kölyökkutyák és nagyobb testű kutyák esetén, inkább a műanyag kutyaágyakat ajánljuk, amikbe párnákat, különböző pokrócokat lehet tenni a kutya kényelme érdekében. Továbbá higiénia és tartósság szempontjából is a műanyag kutyafekhely a legpraktikusabb, azon egyszerű oknál fogva, mert könnyen tisztítható, fertőtleníthető, és a műanyag egy relatíve hosszú életű, s tartós anyag.

Nyáron, a kánikulában érdemes hűtő-kutyafekhelyet beszerezni kedvencének, ilyen a Trixie márka is, mely széles termékkínálatát megtalálja weboldalunkon is. Kisebb testű kutyák különösen kedvelik a pihe-puha bújós fekhelyeket. Yorki, Bichon, Bolognese, Tacskó, Spicc, Sicu, és még sorolhatnánk a sort, mind szeretik a bújós kutyafekhelyeket, így az Ő esetükben ezek a típusú kutyaágyak jó választások lehetnek.

Kutyafekhely kínálatunkban olyan speciális megoldásokat is talál, mint a gyógyászati, memóriahabos kutyaágy, vagy a fűthető/hűthető kutyafekvőhelyek. Különböző anyagú, mintájú, funkciójú kutyafekhelyeink, minden igényt kielégítenek. Legyen az kül-vagy beltéri kutyafekhely, nálunk garantáltan megtalálja az Ön kedvencének leginkább megfelelő minőségi, mégis olcsó kutyafekhelyet vagy kutyaágyat!

Válogasson kedvére kutyafekhely és kutyaágy kínálatunkban, mert a Magicpet.hu oldalon mindent megtalál amire kutyájának szüksége lehet!