Szűrés

Márka
Számára

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kutyaszállító boxok

A kutyaszállító box, hasonlóan a kennelhez, a kutyának védelmet ad, nem pedig elriasztja, mint ahogyan azt sokan gondolják. Nem mindegy persze hogyan és mihez szoktatjuk négylábú barátunkat, de a megfelelő nevelés és szoktatás segít kiküszöbölni az esetleges nehézségeket. Alapvetően a kutyának biztonságot ad, ha egy dobozban van, ami az Ő helye, kuckója. Ilyenkor ő pihenhet, nem kell az egész házat, lakást őriznie, ez az Ő pihenőideje.

Mikor és mire jó a kutyaszállító box?

Az utazáskor. Nem minden kutya viseli jól az autó-és egyéb utakat, és sokkal megnyugtatóbb számukra egy már jól megszokott kis hely, ami a saját helye, és ahol eltöltheti az utazás idejét. (Nem mellesleg, ha hányós kutyánk van, esetleg nem teljesen szobatiszta, sokkal egyszerűbb egy műanyag kutyaszállító boxból kitörölni a piszkot, mint az autókárpitból.) Ezen felül, a kutyaszállító box az egyik legbiztonságosabb megoldás utazás során, mert megvédi a kutyát a külső hatásoktól is. (Pl: Baleset esetén, nagyobb eséllyel éli túl a karambolt a kutyaszállító box-ban, mint az anyósülésen egyensúlyozva.) Tehát minden szempontból fontos, praktikus és elengedhetetlen felszerelése kedvencünknek, a kutyaszállító box.

A kutyaszállító boxok a legkisebb méretű kutyáknak valótól, egészen a legnagyobb méretű ebek számára is kaphatóak. Különböző méretű és fajtájú kutyaszállító box -ainkat, megtalálja webáruházunk széles kínálatában is! www.magicpet.hu a varázslatos házikedvencekért!

Tovább