Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Macskatápok és macskaeledelek

Macskatápok széles körű kínálata várja a cica gazdikat. A nedves macskatápoktól kezdve, a száraz tápokon át, a jutalomfalatokig, minden finom és jó minőségű macskáknak való finomságot megtalál! A macskatáp fontos része a macska étkezésének, ezért nem mindegy melyiket válasszuk kiskedvencünknek. Érdemes az fajta igényei szerint választani macskatápot.

Ha macskánk számára szeretnénk mindig a legjobbat garantálni, akkor érdemes direkt számukra kifejlesztett macskaeledellel és macskatáppal kínálni őket, hiszen ezek a tápláló, finom és egészséges csemegék mindent megadnak szervezetük számára az egészséges fejlődéshez, növekedéshez, illetve vitalitásuk fenntartásához.

A macskatápok zömében rengeteg tápanyag található, ezen felül vitaminok és ásványi anyagok is, amelyek biztosítják számukra a fejlődésükhöz és a mindennapokhoz szükséges energiát. A macskatáp adagolásánál mindig vegyük figyelembe, macskánk igényeit, mivel az eltérő lehet minden állatnál, hiszen ez nagymértékben függ a cica méretétől, fajtájától, korától és egészségi állapotától is, továbbá a mozgásigénye is befolyásoló tényező.

A macskaeledel segítségével cicánk garantáltan megkapja mindazt, amire szervezetének szüksége van. Az alapvető tápanyagokon felül olyan kiegészítőt is tartalmaznak a macskatápok, mint C-, D- és E-vitamin, továbbá tartalmaznak kalciumot, a magnéziumot és a vasat, amelyekre szüksége van cicánknak. Ezek hozzájárulnak macskánk egészsége mellett ahhoz is, hogy megőrizzék vitalitásukat, életenergiájukat. A legtöbb macskaeledel ezekből az összetevőkből elegendő mennyiséget tartalmaz ahhoz, hogy kis kedvencünk ne csak jóllakhasson, hanem egészséges is maradhasson.

A macskatápok egyébiránt válogatott összetevőkből biztosítják macskánknak az elegendő száraz tápanyagot, így főként húsok, gabonafélék, burgonya, zsír, tej- és tojásszármazék, valamint zöldségfélék is hozzáadásra kerültek annak érdekében, hogy macskánk mindig kiegyensúlyozott és egészséges táplálékot kaphasson.