Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Márka
Számára

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Jutalomfalat macskáknak

Macskáknak jutalomfalat? Mi azt mondjuk, miért ne?!

Ők is megérdemlik a finom jutalomfalatokat, akár a kutyusok. A macskák nagyon intelligens állatok, idomíthatóak, taníthatóak, s mi mással lehetne lekenyerezni őket, mint egy-két ínycsiklandozó jutalomfalattal? A különböző jutalomfalatok és snackek a macska étrendjének finom és ésszerű kiegészítései is lehetnek. A jutalomfalatok macskáknak, alkalmazhatóak jutalmazásra, a szeretet kifejezésére, és bizonyos egészségügyi problémák kezelésében való segítségre. A jutalomfalatokba burkolva adhatunk táplálék kiegészítőt is, pl: a szőrlabdák elleni készítményt tartalmazó, szőrzet- és fogápolást segítő, vitaminokban gazdag jutalomfalatot macskánknak.

Választhatunk akár cicafüvet, ami a gyomorban kialakuló szőrcsomók megelőzésére/könnyebb emésztésére szolgál, vagy akár a maláta paszta is, ezek mind hasznos jutalomfalatok lehetnek macskánk számára. A termékpaletta meglehetősen széles.

Macskáknak szánt jutalomfalatok

  • snackek
  • funkcionális jutalomfalatok
  • különböző paszták és krémek
  • szárított, vagy ropogós falatok
  • rágórudak

Bármilyen jutalomfalatot is keres macskája számára, a magicpet.hu webáruház széles termékkínálatában biztosan megtalálja a neki megfelelő jutalomfalatot!