Szűrés

Márka
Életkor

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Konzervek és nedvestápok macskáknak

Köztudottan a macskák rettentően válogatósak. A macska alapvetően húsevő, ez ragadozó múltja miatt érthető is. A húsevő azt jelenti, hogy szükségük van az izom-alapú húsokra is. A nedves macskatápok nagyrészt hús- vagy halalapúak, ezért mindenképp érdemes a cica étkezésébe beiktatni, akár fő elemként. A legideálisabb kedvenc szőrpamacsunk számára az, ha vegyesen tápláljuk nedves macskatáppal, és fajtájának, igényeinek -allergiás, ivartalanított, esetleg húgyúti problémákkal küzdő- megfelelő száraz macskatáppal is.

Mindenképp jó minőségő nedves macskatápot válasszunk kedvencünk számára, ugyanis a magas hústartalom nagyon fontos számukra, így az olcsóbb nedves macskatápokat érdemes kerülni, ugyanis gyakran ezek tápanyag tartalma alacsony, és nagyrészt csak vizet tartalmaznak.

A magicpet.hu webáruházban kedvére válogathat széles körű termékkínálatunkban! Válogasson kedvére a méltán népszerű és kiváló minőségű nedves macskatápjaink között: Vom Feinsten, Animonda Integra, Sheba, Carny, Rafiné, Royal Canin, vagy akár a Hapy Cat ternékeit választja, kedvence imádni fogja!

Tovább