Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Márka

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Tejpótló tápszerek macskáknak

A kiscicák számára nagyon fontos a megfelelő táplálás, amit az első hetekben ideális esetben az anyacica biztosít, az anyatejjel számukra. Amennyiben az apróságok nem tudnak, vagy nincs lehetőségük szopni, akkor kell egy kis segítséget nyújtanunk számukra, és elkezdeni a tejpótló készítmények alkalmazását. A kiscicák tejpótlása, manapság a profin kifejlesztett termékeknek köszönhetően, egyszerűbb feladattá vált. A kismacskák tápláléka elsődleges szerepet játszik a fizikai és a kognitív fejlődésében. A tápanyagokat megfelelő arányban tartalmazó tejpótlók macskáknak, segítik a fejlődésüket és az egészséges élet alapja.

Milyen esetekben javasoljuk a tejpótlást?

A tejpótlókat macskáknak általában speciális probiotikummal, vitaminokkal dúsítják, és alacsony laktóz tartalommal kell rendelkezniük. Vannak olyan készítmények, melyek különleges bélstabilizáló probiotikumot is tartalmaznak, ezek kiválóan alkalmasak az érzékeny kölyökmacskák etetésére. Táplálék kiegészítőként vemhes és szoptató valamint idős, beteg legyengült macskáknak testtömegtől függetlenül önálló táplálékként vagy a megszokott étrend kiegészítéseként is adhatóak a tejpótló készítmények.

Webáruházunkban megtalálja a Beapharm, vagy éppen a méltán népszerű Animonda termékeit is, melyek mind kiváló minőségű tejpótlók kiscicája számára! Válogasson kedvére a magicpet.hu oldalon, mert nálunk mindent megtalál amire kis vagy nagycicájának szüksége van!