Szűrés

Számára

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kutyabiléták / címtartó tokok

Mire jó a kutyabiléta és a címtartó?

A kutyabiléták, címtartók a kutya azonosítására szolgálnak. Ha esetleg elveszne kedvencünk, a kutybiléta segítségével könnyen beazonosíthatók.

Milyen információnak kell lennie a bilétán?

Talán a legfontosabb adat a kutyabilétán, és a címtartón, az a telefonszámunk és címünk. Így, ha bekövetkezne minden gazdi rémálma, van rá esély, hogy biztonságosan hazakerül kedvencünk. Ha valaki megtalálja elveszett kutyánkat, elég hívnia a kutyabilétán, vagy a címtartón szereplő telefonszámot, esetleg a megadott címre visszaviheti a kutyát. Habár ezeknek az információknak szintén szerepelnie kell a kutya chipben, mégsem életszerű, hogy egy chip leolvasó szembe jön velünk bármelyik sarkon, vagy, hogy adott esetben nyitva van egy állatorvosi rendelő, ahova azonnal betudunk szaladni egy talált kutyával. Sokan kedvencük nevét is szeretik a kutyabilétára gravíroztatni, ez kétélű is lehet, ugyanis a nem feltétlenül jó szándékú embereknek megkönnyítheti a dolgát, ha tudják kedvencünk nevét, s így nevén szólítva akár el is rabolhatják.

Fontos!

Mindig frissítsük lakcímünket és telefonszámunkat a kutya chip-jén és a kutyabilétáján! Sokan erről megfeledkeznek egy költözés során, vagy telefonszám váltáskor, s ez problémát okozhat a későbbiekben.

Tovább

Milyen kutyabiléták és címtartók vannak?

Ma már minden igényt kielégítő a kutyabiléták kínálata a piacon. Az alumínium vagy fém kutyabiléták gravírozhatóak, formáját tekintve lehet kör, szív vagy csont alakú is. Világító kutyabiléták is nagyon népszerűek, ezek az esti séták során is praktikusak, hogy messziről is könnyen tudjuk kedvencünket felügyelni. Cím tokos/címtartó biléták szintén a segítségére lehetnek, hogy kedvence biztonságosan haza kerüljön. Ezeknek kapható olyan változata is, melybe egy apró papír cetlire kell adatainkat ráírni, s azt a tartókába elhelyezni.

Webáruházunk kínálatában szép számban talál nyakörvre, illetve hámra is akasztható kutyabilétákat, címtartókat! Válogasson kedvére a Magicpet.hu-nál, legyen az műanyag, fém, világító, csillogós, vízálló vagy színes kutyabiléta! Válassza ki az Önhöz és kutyájához leginkább illő kutyabilétát, vagy címtartót és ne habozzon, rendelje meg, hogy minden körülmények között kedvence a nyakában hordozhassa otthonának címét, és a gazdi telefonszámát!

Tovább