Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Márka
Méret

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kutya nyakörvek

A kutya nyakörvet, négylábú barátaink névjegyének is hívhatnánk, ugyanis beszéd híján, mondhatjuk, hogy a nyakörv segítségével tudnak bemutatkozni. Elengedhetetlen kellék kutyánk életében a nyakörv. Ha elkóborolna kedvencünk, és valaki megtalálja, a nyakörvön lévő név,-és/vagy telefonszámunk alapján azonnal beazonosítható. Így, a nyakörv által hamarabb hazakerülhet az elveszett négylábúnk.

A kutya nyakörv használható még a kutya irányítására, és információközlésre is. Természetesen a leggyakrabban a kutyánk megfelelő irányítására, kordában tartására használjuk. Az információközlésre általában a lakhelyünket, telefonszámunkat, saját vagy a kutyánk nevét írjuk a nyakörvre. A betanításukban is nagy szerepet játszik egy megfelelő nyakörv, mivel direkt erre a célra tervezett termékek is kaphatók.

A legtöbben kutya nyakörvet sétához használnak, s a nyakörvhöz majd minden esetben csatlakozik a póráz. Fontos tudni azonban, hogy nem mindegy milyen nyakörvet választunk, s fontos szempont az is, hogy milyen célra vásárolunk.

Kutya nyakörv választás funkció szerint

  • Kiképzéshez szeretnénk nyakörvet
  • Milyen a kutya testmérete és -felépítése?
  • Vannak bizonyos egészségügyi állapotok is, amik befolyásolhatják a választást.

Ha az állat jellemzően nem húzza a pórázt, nincsenek légcsőproblémái vagy légzési nehézségei, egy kényelmes (tehát nem fojtós, szöges, vagy túlságosan szűk) nyakörv nagyszerű választás lehet a hétköznapi sétákhoz.

Világítós nyakörv, hűtőnyakörv, bőrnyakörv vagy textil, bármilyen nyakörvre is van szüksége, a magicpet.hu webáruházában minden célra talál terméket kedvenc négylábújának!