Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Fojtóláncok

Kiképzéshez és neveléshez használható a fojtólánc. Általában masszív, tartós aprószemű fémből/acélból készült. A fojtó rész lehetővé teszi, hogy a kutya ne húzzon séta közben, így könnyebben irányítható az eb. A fojtólánc alapvetően egy hasznos kiképzőeszköz. Nem minden kutya esetében kell ugyan alkalmazni, de azoknál a kutyafajtáknál ahol igen, ott felbecsülhetetlen szolgálatot tesz. Nagyon sok embernek van viselkedési problémákkal küzdő kutyája, náluk érdemes a nevelés során alkalmazni a fojtóláncot. Számukra, megfelelő módon használva, nagy segítség lehet a szöges fojtó lánc. A kinézetük miatt sokan nem szeretik, viszont sok esetben ezek az egyetlen hatékony eszközök a nevelésre.

Figyelem! A fojtóláncok nem ajánlottak kölyökkutyák, kistestű kutyáknak, mivel légzésszervi gondokat okozhatnak, továbbá nem ajánlott már meglévő légzőszervi betegségekkel küzdő kutyáknak sem. Akiknek viszont ajánljuk, azok a közepes, vagy nagytestű kutyák. Pl: Amstaff, németjuhász, rottweiler, dobbermann, egyes boxer fajták. Hosszú szőrű kutyáknál azért nem ajánlott, mert kitépheti a szőrüket a fojtólánc, mivel a láncelemek közé beszorul a szőrük.

Webáruházunk kínálatában széles választékban talál fojtóláncokat, mely segítéségére lehet kutyája nevelésében, fegyelmezésében.