TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Macska játékok

A macskákban kódolva van a játszás. Imádnak játszani, imádnak mindent megkergetni, s az ősi vadászösztönükből fakadóan, levadászni is szeretik a mozgó tárgyakat. A játék, a macskák számára változatosságot jelent, fitten tartja őket, és élesíti az érzékeiket.

A kiscicák különösen szeretnek játszani. Ők élénkek, kíváncsiak, s mindent fel akarnak fedezni, és természetesen mindennel szeretnének játszani, nem mindig a gazdi örömére. Imádják a színes, csillogó-villogó, bolyhos, puha, csörgő-zörgő macska játékokat, ezeket rendszerint szeretik pofozgatni és görgetni a padlón.

Játék során nem árt azzal számolni, hogy mivel a macska ösztönösen kapar, ugrál és mászik, mindenképp érdemes beszerezni számukra egy „macska kaparót”, mielőtt a függönyünk, vagy a kanapénk látja kárát eme tevékenységnek.

Sokan vesznek tollakkal díszített macska játékot kedvencüknek, ilyenkor érdemes őket felügyelni játék közben, nehogy lenyeljenek egy darabot a játékból. Közös játék során kontrollálható, nem rágta-e le, vagy nem szakadt-e le egy darabka a macska játékból. Sajnos minden kiálló, és mozgatható darab egy macska játékon magában hordozza azt a veszélyt, hogy kedvencünk lerágja/leszakítja, ami veszélyes, mert akár le is nyelheti az apró alkatrészeket.

Érdemes tehát mindig felügyelni kedvencünket minden olyan esetben, amikor szakítható, törhető macska játékot adunk neki!

Webáruházunk széles kínálatában rengeteg féle macska játékot talál, köztük macskáknak való társast is! Ilyen a Trixie Catch the Balls három szintes egérfogó játék macskáknak.

Színes, mintás, bolyhos, csillogó, csörgő, kicsi macskajáték vagy nagy, a magicpet.hu-nál a legszórakoztatóbb macska játék kínálatában böngészhet!

Tovább