Szűrés

Számára

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Macska játékok

A macska játék fontos házi kedvencünk számára ugyanis a macskákban kódolva van a játszás. Imádnak játszani, imádnak mindent megkergetni, s az ősi vadászösztönükből fakadóan, levadászni is szeretik a mozgó tárgyakat. A játék, a macskák számára változatosságot jelent, fitten tartja őket, és élesíti az érzékeiket.

A kiscicák különösen szeretnek játszani. Ők élénkek, kíváncsiak, s mindent fel akarnak fedezni, és természetesen mindennel szeretnének játszani, nem mindig a gazdi örömére. Imádják a színes, csillogó-villogó, bolyhos, puha, csörgő-zörgő macska játékokat, ezeket rendszerint szeretik pofozgatni és görgetni a padlón.

Játék során nem árt azzal számolni, hogy mivel a macska ösztönösen kapar, ugrál és mászik, mindenképp érdemes beszerezni számukra egy „macska kaparót”, mielőtt a függönyünk, vagy a kanapénk látja kárát eme tevékenységnek.

Sokan vesznek tollakkal díszített macska játékot kedvencüknek, ilyenkor érdemes őket felügyelni játék közben, nehogy lenyeljenek egy darabot a játékból. Közös játék során kontrollálható, nem rágta-e le, vagy nem szakadt-e le egy darabka a macska játékból. Sajnos minden kiálló, és mozgatható darab egy macska játékon magában hordozza azt a veszélyt, hogy kedvencünk lerágja/leszakítja, ami veszélyes, mert akár le is nyelheti az apró alkatrészeket.

Érdemes tehát mindig felügyelni kedvencünket minden olyan esetben, amikor szakítható, törhető macska játékot adunk neki!

Webáruházunk széles kínálatában rengeteg féle macska játékot talál, köztük macskáknak való társast is! Ilyen a Trixie Catch the Balls három szintes egérfogó játék macskáknak.

Színes, mintás, bolyhos, csillogó, csörgő, kicsi macskajáték vagy nagy, a magicpet.hu-nál a legszórakoztatóbb macska játék kínálatában böngészhet!

Tovább
 

Macska játékok, amelyekkel szórakoztathatjuk a cicánkat

A kölyök és a felnőtt cicák egyaránt nagy érdeklődést mutatnak a játék iránt, mondhatni bármi elnyerheti az érdeklődésüket. A macskák azon kívül, hogy játékosak, meglehetősen kíváncsiak is, éppen ezért megnéznek mindent, a mozgó dolgokat pedig szeretik levadászni, megkaparintani. A cicák első játékát többnyire az anyukájuk farkincája jelenti, amit szeretnek kergetni vagy éppen pofozgatni, a felnőtt cicák pedig ezt elegánsan tűrik. Ebben az időszakukban tanulnak játékosan vadászni. Amennyiben nem szeretnénk, hogy az energiájukat olyan dologgal vezessék le, ami számunkra kedves, akkor célszerű különféle játékokat beszereznünk, amelyek kifejezetten cicáknak készültek. Egy kitömött egérrel vagy gumilabdával, akár több órára is lefoglalhatjuk kis kedvencünket. A játék a macskák életében azért is meghatározó, mert fitten tartja őket és fejleszti az érzékeiket.

Egy adott macska játék minél színesebb vagy puhább, annál jobban fogja érdekelni a cicát, főleg, ha még mozgatható is. A gyártók is igyekeznek ennek megfelelően megalkotni a választékot, így a gazdiknak bőven van miből válogatniuk. Amit biztosra vehetünk, ha egy macska sokat játszik, akkor nagyon boldog.

A lámpák, illetve a lézer pointerek felkapottak a macska játékok körében. Önfeledt kergetőzésbe képesek kezdeni, amikor meglátják a falon vagy a padlón megjelenő fényeket. A pálcákon elhelyezett játékok, valamint bolyhok szintén jelentős hatással vannak a vadász ösztöneikre. Ezen kívül léteznek kézre húzható játékok is, amelyek szintén meglehetősen izgalmasak.

Tovább