Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Márka
Számára

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Macska etető és itató tálak

Minden állatnak, így a macskáknak is szüksége van rendszerre az életében. Számukra kifejezetten fontos a napirend, egy rendszer, így etetésük során ezt fontos figyelembe venni. Emiatt érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni macskák esetén az etető és itató tálra, mint pl: egy kutya esetében.

A macska etetők és itató tálak különböző formájú, méretű és anyagúak, lehetnek. A műanyagtól a rozsdamentes acélig, az automatán át, egészen az ivókutakig, széles a paletta.

Fontos szempont még, hogy a macska etetőtál és itatótál könnyen tisztítható és fertőtleníthető legyen.

Automata macska etetők/itatók

Ha a gazdinak rövidebb, vagy akár hosszabb útra el kell mennie, esetleg nap közben hosszabb időre egyedül kell hagynia macskáját, kifejezetten praktikus megoldás lehet az automata macska etető és itató. Ezek mindegyike könnyen tisztítható műanyagból készül, higiénikus, általában napi két alkalomra programozható, -két különböző, vagy akár egy időpontra-, de maximum 48 órás időintervallumban! Ennél hosszabb időre semmiképp se hagyjuk magára az állatot!

Utazáshoz való etető-itató tálak – Összecsukható

Az utazáshoz való macska etető és itató tálak általában műanyagból készülnek, és attól „utazáshoz valók”, hogy összecsukhatóak, ezáltal helytakarékosak. Létezik gumi anyagból készült, saját magába összenyomható utazó tálka, vagy a méltán népszerű, szintén összecsukható műanyag vizespalack/cumisüveg, melynek van egy kihajtható tál része, melybe a vizet lehet adagolni. Trixie, Hunter road, és egyéb márkák is képviselik magukat utazó szettjeikkel, melyek között webáruházunk kínálatában kedvére válogathat.

Műanyag etető-itató tálak

A műanyag macska etető és itató tálak a legolcsóbbak, egyetlen hátrányuk, hogy könnyűek, ezért például, ha eleség van bennük, akkor ide-oda csúszkálhatnak a parkettán/csempén, miközben a macska eszik belőle. De, ez a probléma orvosolható pl: egy műanyag tányéralátét segítségével. Így a műanyag etetőtál kevésbé fog elcsúszni és higiénikusabb is marad a környéke, mivel az alátétre fognak kiszóródni az étel darabok.

Kerámia etető-itató tálak

Mivel a kerámiából készült macska etető-itató tálak jóval nehezebbek, mint a műanyagok, így használat közben ezek nem fognak elcsúszni. További előnyük, hogy nem párolog belőlük kellemetlen szag, és szintén könnyen tisztíthatóak. Ezek a macska etető és itató kerámia tálak, általában jobban néznek ki mint a műanyagok, s számos mintával díszített, és különböző színű változat közül válogathat. Hátrányuk, hogy ha mi leejtjük, vagy a macska magasról leveri, könnyen eltörnek ezek a tálak.

Rozsdamentes acélból készült etető-itató tálak

A rozsdamentes acélból készült macska etető és itató tálak általában egy műanyag talppal, vagy gumiperemmel készülnek, ami meggátolja a használat közbeni csúszkálást. Ezek a macska etető és itató tálak szinte elnyűhetetlenek és olyan darabok is kaphatók belőlük, amelyeknél a tálak egy magasított állványzaton vannak elhelyezve. Ezek a típusú tálak ideálisak, a nagytestű cicák számára, mint a szibériai, a bengáli, birman vagy a maine coon.