Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Márka

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Bolha és kullancsirtó macskáknak

Az elején felhívnánk a figyelmet arra, hogy: Nem csak a szabadban tartott macskákat kell bolhairtó/kullancsirtó szerekkel védeni a parazitáktól, hanem minden macskát!

Hogy miért?

Mert a macskák, ahogy majd minden szőrös háziállat, vonzzák a különféle élősködőket. Sokan azt hiszik, hogy az élősködők csak azokat a cicákat veszélyeztetik, akik szabadon vannak tartva, vagy kóbor cicák, illetve rendszeresen járnak velük sétálni a gazdik. Ez egy tévhit, mivel szép számban akadnak olyan élősködők, a lakásban is beléjük mászhatnak, pláne, hogy cipőnk talpán bármilyen parazitát felvihetünk a lakásba. Ezek az élősködők megtelepedhetnek és el is szaporodhatnak a lakásban, így macskánkban is.

A macskákat nem csak a kullancsoktól kell megvédenünk, hanem többek között a bolháktól is.

Bolhanyakörv

Az egyik legnépszerűbb termék a macska bolhairtó szerek közül, a bolhanyakörv. Ehhez nem szükséges harcolni cicánkkal, mivel egy egyszerű mozdulattal csak fel kell csatolni a nyaka köré, és 4-6 hónapig garantált védelmet biztosít kedvence számára. (Népszerű bolhanyakörv márkák: Foresto, Advantage, Panzi)

Bolhaírtó-és kullancsírtó macskáknak

A macska bolhairtó és kullancsirtó szerek között egyre népszerűbbek a tablettás készítmények is. Ezek a készítmények nagyon hatásosak és megbízhatóak, sőt, akár néhány óra alatt elpusztítja kedvencében az összes élősködőt, petéket és lárvákat.

Spot-on bolha-és kullancsírtó macskáknak

A paraziták elkerülhetetlen részei kedvencünk életének. Bolha, kullancs, szúnyog, és az általuk okozott betegségek, allergiák, mind olyan kockázati tényezők, melyekre fel kell készülnie a gazdinak.

A Spot-on készítmények szintén az egyszerű vonalat képviselik, az élősködő mentesítésben. Könnyű megvásárolni, mivel ezek a készítmények általában nem recept kötelesek, kedvező ára van, alkalmazása pedig egyszerű. Legyen az Fit Active, Panzi, Advantage, Vectra, minden népszerű márkát megtalál webáruházunkban!

Tickless bolhaírtó-és kullancsírtó macskáknak

Létezik egy még viszonylag új védekezési forma, a „tickless”, másnéven ultrahangos bolha-kullancsriasztó macskáknak. Előnye, hogy kemikália mentes, így az esetleges allergének sem irritálhatják kedvencünket, - nem mellesleg ránk, emberekre sem veszélyes- mégis hatékonynak bizonyult a bolha és kullancs elleni küzdelemben. Ennek lényege, az eszköz ultrahangot bocsájt ki magából, amivel elriasztja a parazitákat.

Spray-k és aeroszolok élősködő írtásra

A bolhák, kullancsok, atkák és sok más általános parazita elriasztására szolgáló spray-k és aeroszolok használata pluszban segíthet a megelőzésében. Ezeket a készítményeket érdemes az udvarban vagy a macska fekhelyének a környékén használni, így a fertőzések kockázata csökkenthető. Az előbb említett készítményeket, azaz a direkt alkalmazható riasztókat csak kiegészítő védekezésként ajánljuk, a legfontosabb maga az állaton alkalmazható bolhairtó és kullancsriasztó készítmények használata!

Webáruházunk széles kínálatában megtalálja a legnépszerűbb bolhairtó és kullancsrirtókat macskáknak:

  • Foresto nyakörv
  • Kiltix
  • Beaphar
  • Frontline
  • Fit Active (Spot-on, nyakörv, Spray-k)
  • Trixie (bolhafésűk)

Óvja kedvencét a parazitáktól, és fordítson figyelmet a megelőzésre, használjon bolhairtó és kullancsriasztó készítményeket!