Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Márka
Számára
Életkor

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Konzervek és nedvestápok kutyáknak

Nedves kutyaeledelt keres? Kutyája szívesen fogyaszt nedvestápot? Akkor a legjobb helyen jár, hiszen itt különböző márkák nedves kutyatápjainak igen széles választékát találja.

A jó minőségű kutyakonzervek és nedves kutyatápok tökéletes kiegészítést nyújthatnak a szárazeledelek mellé. A nedves kutyatápokkal még változatosabbá teheti kedvence etetést. Ahogy számunkra, emberek számára is étvágygerjesztő egy gusztusos étel, aminek jó illata van, úgy négylábú barátinkkal sincs ez másképp. Speciális esetekre is ajánljuk a kutyakonzerveket, ilyen pl: lábadozó kutyák, idős, fogakkal hiányosan, vagy egyáltalán nem rendelkező kutyák esete.

A kutyakonzervek, nedves kutyatápok összetétele nagyon változatos. Webáruházunk kínálatában megtalálja a magas hús tartalmú prémium konzervtől kezdve, a pénztárca barát konzerveken át, a csirkementes, vagy gabonamentes nedves eledelekig mindent, amire kedvence vágyhat.

Válogasson kedvére a magicpet.hu széles termékkínálatából! Legyen kölyök, idős, kicsi, nagy, érzékeny, vagy mindenevő négylábúja, nálunk minden kutya igényét kielégítő választékot talál!

 

Kutyakonzervek

A kutyák megfelelő tartásához számtalan dologra szükség van, az egyik legfontosabb, aminek mindig rendelkezésre kell állnia, az a kutyaeledel. Az viszont egyáltalán nem mindegy, hogy mivel etetjük az ebet, ugyanis a minőségi tápokkal nagyban hozzájárulhatunk egészségük megőrzéséhez. Ma már számtalan módja van annak, hogy mivel etessük kis kedvenceinket, száraz és nedves tápok egyaránt a rendelkezésünkre állnak, a gyártók felnőtt, kölyök és idős kutyák számára is külön piacra dobnak eledeleket.

A bőség zavara tehát megnehezíti a döntésünket, így nem könnyű megmondani, hogy pontosan milyen típusú eledel lehet a legideálisabb hű társainknak. A megfelelő kiválasztásánál mindenképp figyelembe kell venni a kutyus életkorát, aktivitását, méretét és fennálló betegségeit. A nedves tápok, kutyakonzervek előnye, hogy zsírtartalmukból adódóan ízletesebbnek tűnnek, ezáltal a kutya szívesebben fogyasztja. A konzervek idősebb korban is javasoltak, amikor az eb már kevésbé tud rágni, egészséges kutyáknál pedig kiegészítésként is alkalmazhatjuk, hogy étrendjüket változatosabbá tegyük.

Válasszon kínálatunkból minőségi kutyakonzervet, amelyeknek magas a fehérje, illetve hústartalma, arról nem beszélve, hogy ízben is kiválóak.