Szűrés

Márka
Életkor

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Konzervek és nedvestápok kutyáknak

Nedves kutyaeledelt keres? Kutyája szívesen fogyaszt nedvestápot? Akkor a legjobb helyen jár, hiszen itt különböző márkák nedves kutyatápjainak igen széles választékát találja.

A jó minőségű kutyakonzervek és nedves kutyatápok tökéletes kiegészítést nyújthatnak a szárazeledelek mellé. A nedves kutyatápokkal még változatosabbá teheti kedvence etetést. Ahogy számunkra, emberek számára is étvágygerjesztő egy gusztusos étel, aminek jó illata van, úgy négylábú barátinkkal sincs ez másképp. Speciális esetekre is ajánljuk a kutyakonzerveket, ilyen pl: lábadozó kutyák, idős, fogakkal hiányosan, vagy egyáltalán nem rendelkező kutyák esete.

A kutyakonzervek, nedves kutyatápok összetétele nagyon változatos. Webáruházunk kínálatában megtalálja a magas hús tartalmú prémium konzervtől kezdve, a pénztárca barát konzerveken át, a csirkementes, vagy gabonamentes nedves eledelekig mindent, amire kedvence vágyhat.

Válogasson kedvére a magicpet.hu széles termékkínálatából! Legyen kölyök, idős, kicsi, nagy, érzékeny, vagy mindenevő négylábúja, nálunk minden kutya igényét kielégítő választékot talál!

Tovább