Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Márka
Számára

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Jutalomfalat kutyáknak

A jutalomfalat kutyáknak pontosan az, amire a neve is utal: jutalom. Nem helyettesíti a táplálékot, nem táplálék-kiegészítő, éppen ezért nem is lehet azok helyett adni. A jutalomfalat, jutalmazásra való. Mivel a kutya egész életén át tanul, és a már elsajátított tudást is fel kell eleveníteni, a jutalomfalat sosem marad ki az életéből. Mindig örömmel tanul majd új dolgokat, és boldog lesz, ha a régen tanultak sikeréért simogatást, kedves szót, vagy a játék mellé kap egy finom falatot is.

A sikeres nevelés, és tanítás kulcsa a jól megválasztott jutalomfalat. Kedvencét tudatosan nevelő gazdi számára fontos az egészséges jutalomfalat kutyája számára. Az alacsony kalóriatartalmútól, a gluténmentes jutalomfalaton át, a fogtisztítós rágókáig, minden féle jutalomfalat megtalálható webáruházunk kínálatában.

Kutya jutalomfalatok fogápolásra, jutalmazásra és az étrend kiegészítésére. Kutyakeksz és süti, rágócsont, rágócsík. Jutalomfalat kutyáknak elérhető a következő márkákban: Orijen, Acana, Trixie, Fit Active, Julius K-9, Pedigree, Animonda, Purina.

Mindegy milyen árkategóriát keres, mindegy milyen extra igényei vannak kutyájának, nálunk biztosan megtalálja kutyája számára a legjobbat!

 

Kutya jutalomfalat

A jutalomfalatot nagyon szeretik négylábú kedvenceink, amit fontos megfelelően alkalmaznia a gazdiknak. A kutyák bármilyen körülmények között tudnak enni, szinte állandóan azt éreztetik, hogy ők bizony éhesek. Tehát az étel kiváló választás a motiválásukra is. Mivel nem szabad túletetni kedvenceinket, ezért a jutalomfalat az ideális választás a tanításukra. A minőségi jutalomfalat azon kívül, hogy hasznos, még tápanyagokban is gazdag. Amikor tanítjuk a kutyust egy cselekvésre, ne felejtsük el őt megjutalmazni, ha teljesíti és ezt már egészen kölyökkorától csináljuk így. A kutyának ezzel adunk jelzést arról, hogy ő éppen jót csinált. A jutalomfalatokkal lényegesen lerövidül a tanulás időszaka, ráadásul a kutyus láthatóan jobban fog igyekezni véghez vinni a parancsot. Amikor adjuk az ebnek a jutalomfalatot, szóbeli dicséretet is alkalmazzunk.