Szűrés

Márka
Számára

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Jutalomfalat kutyáknak

A jutalomfalat kutyáknak pontosan az, amire a neve is utal: jutalom. Nem helyettesíti a táplálékot, nem táplálék-kiegészítő, éppen ezért nem is lehet azok helyett adni. A jutalomfalat, jutalmazásra való. Mivel a kutya egész életén át tanul, és a már elsajátított tudást is fel kell eleveníteni, a jutalomfalat sosem marad ki az életéből. Mindig örömmel tanul majd új dolgokat, és boldog lesz, ha a régen tanultak sikeréért simogatást, kedves szót, vagy a játék mellé kap egy finom falatot is.

A sikeres nevelés, és tanítás kulcsa a jól megválasztott jutalomfalat. Kedvencét tudatosan nevelő gazdi számára fontos az egészséges jutalomfalat kutyája számára. Az alacsony kalóriatartalmútól, a gluténmentes jutalomfalaton át, a fogtisztítós rágókáig, minden féle jutalomfalat megtalálható webáruházunk kínálatában.

Kutya jutalomfalatok fogápolásra, jutalmazásra és az étrend kiegészítésére. Kutyakeksz és süti, rágócsont, rágócsík. Jutalomfalat kutyáknak elérhető a következő márkákban: Orijen, Acana, Trixie, Fit Active, Julius K-9, Pedigree, Animonda, Purina.

Mindegy milyen árkategóriát keres, mindegy milyen extra igényei vannak kutyájának, nálunk biztosan megtalálja kutyája számára a legjobbat!

Tovább