Szűrés

Márka

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kutyaruha

Kutyaruha, szükséges, vagy nem? Vannak még manapság akiket megoszt a kérdés, de mondhatjuk, hogy jószerivel, egyetértenek a kutyatartók abban, hogy inkább szükséges a kutyaruha, mint nem. Ennek elsődleges oka, hogy az állattartás, így a kutyatartás is, sokat fejlődött az elmúlt években hazánkban is, s a kutyák egyre közelebb kerülnek az emberek szívéhez. Már -elsősorban- nem az udvaron tartjuk őket „ridegtartásban”, hanem társként, családtagként nézünk rájuk, és általában egy légtérben lakunk velük. Sokan pedig lakásban, nem kertesházban tartják leghűségesebb négylábú barátjukat. Ha pedig a kutya hozzászokik a lakás melegéhez, hőháztartása is ehhez alkalmazkodik, magyarul, ha leviszem sétálni a meleg lakásból, s hirtelen a hidegben találja magát, ez okozhat egészségügyi problémákat. Ennek elkerülésére vannak a kutyaruhák, kutyakabátok.

Az idősebb kutyák hőérzete más, mint fiatalabb társaiké. Ők általában fázósabbak, pláne, ha kistestű ebről van szó. A kistestű kutyák közelebb vannak a földhöz, így hamarabb eléri őket a hideg, mint a nagytestűeket. Számukra elengedhetetlennek a kutyakabát, vagy valamilyen kutyaruha, nem mellesleg az idős kutyák könnyebben megfáznak, s ha a megfelelő hőmérsékletet biztosítjuk számukra a kutyakabát, kutyaruha segítségével, számos egészségügyi probléma megelőzhető.

Vannak kutyafajták, melyek nem kedvelik a nedves időt. Az ősz, egyenlő az esős idővel, az pedig azt jelenti, hogy eljött az idő, amikor kutyánk nem szívesen sétál. Erre megoldást nyújtanak a különböző kutyaruhák, kutyakabátok, esőkabátok. Ezek használata általában egyszerű, a gyártók igyekeznek mindig a kutyák igényeit szem előtt tartva, minél egyszerűbb és praktikusabb darabokat a piacra dobni.

A gazdi és a kutya igényeire szabva, nincsenek manapság határok, minden igényt kielégítő kutyaruhákat vásárolhat a Magicpet-nél.

Tovább