Szűrés

Márka
Számára
Életkor

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kutyasamponok / kutyabalzsamok

A boltokban kapható, emberi használatra alkalmas hajápoló készítmények, nem alkalmazhatóak kutyák számára, semmilyen formában!

A kutyák bőrének pH értéke eltér az emberi bőr pH értékétől. Mivel a kutyák bőre nagyon érzékeny a vegyi anyagokra, ezért különösen fontos, hogy kutyáknak való kutyasampont, azon belül pedig kutyánk szőrzetének megfelelő kutyasamponnal fürdessük kedvencünket!

Milyen típusú kutyasamponok léteznek?

  • Általános kutyasampon (alkalmas lehet a nem nagy odafigyelést igénylő, rövidszőrű kutyáknak)
  • Hosszúszőrű kutyáknak való kutyasampon
  • Fehérszőrű kutyáknak
  • Feketeszőrű kutyáknak
  • Bolha- és kullancsirtó sampon
  • Érzékenybőrű/vagy allergiás kutyáknak
  • Kölyökkutyáknak

A bolhairtó sampon alkalmazása során, érdemes tudni, hogy nem helyettesíti a bolha-kullancsirtó készítményeket! Ezért érdemes kiegészítő „kezelésként” alkalmazni ezeket a samponokat.

Hosszú szőrű kutyák esetén, - mint a Bichon Hanavese, Yorkshire terrier, Máltai selyemszőrű- olajokkal gazdagított kutyasampont, vagy kifejezetten a fajta számára elállított készítményeket választani.

Balzsamok alkalmazása:

Hosszú szőrű kutyáknál előfordul a csomósodás, filcesedés a szőrben. Ilyenkor érdemes a samponos fürdetés után kutyabalzsamot használni kedvencünk szőrére. Így a filcesedés, szőrcsomók kialakulását is megelőzhetjük. Természetesen kutyabalzsamból is érdemes a fajtájának megfelelőt választani.

Webáruházunkban kifejezetten kutyák részére kifejlesztett samponokat és balzsamokat árul! Ezek segítségével tisztán tarthatja és ápolhatja kutyája bundáját. Legyen akár allergiás, kölyök, érzékeny bőrű, rövid- vagy hosszú szőrű, esetleg élősködőkkel (kullancs, bolha) küzdő ebe, nálunk megtalálja kedvence számára a legmegfelelőbb kutyasampont, és kutyabalzsamot is!

Tovább