Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Márka
Számára

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Táplálékkiegészítők és vitaminok kutyáknak

Kedvencünk egészsége minden gazdi számára a legfontosabb!

A betegségek megelőzésére vagy valamilyen terápia/kúra kiegészítéséhez javasoljuk a táplálékkiegészítőket, melyek erősítik a kutya immunrendszerét, s pótolják a hiányzó vitaminokat.

A táplálékkiegészítők és vitaminok különböző kiszerelésekben és formában kaphatóak: Tabletta, csepp és „rágóka” formában is léteznek.

Milyen problémákra ajánlottak a táplálékkiegészítők és a vitaminok?

  • Ízületi- és csontrendszerre ható vitaminok/táplálékkiegészítők
  • Szőr – és bőrápoló készítmények
  • Fültisztító folyadékok
  • Különböző betegségekhez: Máj, vese, érzékeny gyomor, allergia
  • Idős vagy daganatos kutyáknak
  • Fiatal, fejlődésben lévő kutyáknak

Webáruházunk kínálatában megtalálhatóak olyan kutya táplálékkiegészítők is, melyek az érzékeny vagy beteg kutyusok számára segítséget jelenthetnek. Ezek a táplálékkiegészítők kölyök és felnőtt kutyusok számára is ideálisak, ha kutyája gyomorbetegséggel, vagy májbetegséggel, esetleg vesebetegséggel küszködik, vagy szeretné, ha kedvence szőre, bundája szebb és fényesebb lenne.

Számos neves márka jótékony hatású táplálékkiegészítő készítményei és vitaminjai megtalálhatóak kínálatunkban, többek között az Immunovet, Royal Canin, Hill's, speciális diétás állatgyógyászati termékei is. Válogasson kedvére a Magicpet.hu oldalán, mert nálunk tényleg mindent megtalál amire kutyájának szüksége lehet!