Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Márka

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kutyapelenkák / kutyabugyik / kutya wc-k

Szobatisztaságra szoktatná kutyáját? Tüzel a kutya? A Magicpet.hu ebben is segít Önnek!

Ha lakásban tartja kutyáját, biztosan előfordult már Önnel is, hogy kedvence a lakásban végezte el a dolgát, hiába van rendszeresen sétáltatva. Ez a szituáció kölyökkutyás gazdiknál különösen ismerős lehet, a kutyapelenka, és/vagy kutya wc erre a problémára ad megoldást!

Mire jó a kutyapelenka?

A kutyapelenka segít a kiskutyák szobatisztaságra nevelésében, továbbá hasznos idős kutyák számára is, mert idősebb korban már előfordulhat, hogy nem működnek úgy a záróizmok ahogy előtte… Ha négylábú barátunkat kutyapelenkára/helyhez szoktatjuk -akár a rendszeres séta mellett, amennyiben egészségügyi állapota engedi- sok kellemetlenségtől megóvhatjuk a lakásunkat és magunkat is. Ráadásul a kutya tanítása fejlődésének fontos része, és jutalmazással, hamar pelenkára szoktathatóak.

Különböző méretű és anyagú kutyapelenkák és márkák, sőt, öntapadós kutyapelenkákat is talál a Magicpet.hu kínálatában, válogasson kedvére széles termékkínálatunkból!

Mi az a kutya wc?

A kutya wc egy tálca, amibe a kutyapelenkát helyezhetjük. Léteznek öntapadós kutyapelenkák is, az ilyen típusú pelenkákat érdemes a kutyatálca, vagyis a kutya wc-hez alkalmazni. A kutya wc praktikus, mert egy helyre redukálódik a végtermék, nem fenyeget minket az a veszély, hogy lefolyik, pl: a pelusról a pisi és ráfolyik a szőnyegre, vagy bármi egyébre. Használata egyszerű, higiénikus és praktikus, továbbá nem foglal sok helyet. Könnyen tisztítható, mivel általában műanyagból készülnek, elég a zuhanyzóban időnként letakarítani.

Mire jó a kutyabugyi/tüzelőbugyi?

Kutyáknál az első tüzelési időszak az ivarérettség elérésekor érkezik, ez kistermetű kutyáknál lehet 6 hónaposan, míg nagyobb kutyáknál egy-két éves is lehet az eb, mire az első tüzelése bekövetkezik. Ezután évente kétszer lehet számítani a „nehéz napokra”.

A lakásban tartott kutyáknál nem egyszerű a tüzelési időszak, kellemetlen foltokat hagyhatnak a szőnyegen, padlón, csempén, de akár a bútorokon is. A tüzelőbugyi védelemként szolgál mind a kutya, mind a gazdi számára, ugyanis a tüzelőbugyi védelmet nyújthat a fiú kutyák ellen is, vagy legalábbis megnehezítheti a dolgukat…

A kutyabugyi tökéletes megoldást nyújthat a nehéz napokon! Webáruházunk kínálatában nem csak tüzelőbugyit, hanem bele való- egyedi méretű betétet is talál!