TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Immunerősítők kutyáknak

Az immunerősítés mindig fontos. Szedése, ahogy az emberek esetében is, kutyáknak is ajánlott. Jó megelőzésre, de felgyorsíthatja a lábadozást is.

Mikor és milyen kutyáknak ajánlott az immunerősítők szedése?

Ha rendszeresen sétálnak, ha idős, beteg, ha fejlődésben van, minden kutyafajtának, termetűnek és korúnak ajánlottak az immunerősítők, még akkor is, ha vitaminokban gazdag tápot kapnak. Hasznos lehet az immunerősítő vitaminok használata műtétek után, így a lábadozási időszak is csökkenthető. Séta során bármikor bármit felnyalhatnak a földről kedvenceink, amik különböző betegségekhez vezethetnek, főleg az őszi-téli időszakban. Érdemes szervezetüket, -ahogy sajátunkat is- felkészíteni erre az időszakra. Idősebb kutyák esetén is roppant hasznos az immunerősítők alkalmazása. Akinek van idős kutyája, pontosan tudja, hogy könnyebben és többször betegednek meg, mint fiatalabb társaik. Egy jó immunerősítővel egyes betegségek könnyedén megelőzhetőek, így akár a vastag orvosi számlák is csökkenthetőek.

Az immunerősítők szedése, ahogy az emberek esetében is, kutyáknak is ajánlott bármilyen helyzetben. Értjük ezt úgy, hogy ha a kutyának semmi baja, akkor is érdemes immunrendszererét erősíteni. Ahogy figyelünk a kötelező oltásokra, a bolha-kullancs írtásra, úgy érdemes kutyánk immunrendszerére is figyelmet fordítani!

Webáruházunkban megvásárolhatóak az Immunovet termékei, de bátran ajánljuk a Fit Active vitaminokat is, ugyanis az immunerősítők mindegyike segít hozzájárulni kutyája immunrendszerének erősítéséhez. Kérje ki állatorvosa tanácsát is, és válogasson kedvére a Magicpet.hu kínálatában, mert az egészség az első!

Tovább