Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Márka
Számára

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Bolhairtó és kullancsirtó kutyáknak

Elkerülhetetlenek a paraziták kedvencünk életében. Bolha, kullancs, szúnyog, és az általuk okozott betegségek, allergiák. Felelős kutyatartóként fontos odafigyelnünk a parazitákra, melyek kedvencünkre veszélyesek lehetnek. Ezt a leghatékonyabb módon a megelőzéssel tehetjük meg, alkalmazzunk bolhairtó és kullancsirtó szereket!

A továbbiakban segítünk a tájékozódásban a bolhairtó és kullancsirtó termékek között. A piacon kapható népszerű bolhairtó és kullancsriasztó termékek pl: tabletták, spot on készítmények, bolhanyakörvek. Létezik ezen kívül egy még viszonylag új védekezési forma, a „tickless” másnéven ultrahangos bolha-kullancsriasztó kutyáknak. Előnye, hogy kemikália mentes, így az esetleges allergének sem irritálhatják kedvencünket, - nem mellesleg ránk, emberekre sem veszélyes- mégis hatékonynak bizonyult a bolha és kullancs elleni küzdelemben. Ennek lényege, az eszköz ultrahangot bocsájt ki magából, amivel elriasztja a parazitákat.

A kölyökkutyák esetén, érdemes még körültekintőbbnek lennünk, mivel ők idejük nagy részét a szabadban töltik, így számukra még nagyobb a kockázata annak, hogy bolhát vagy kullancsot szednek össze. Ezért nekik mindenképp javasolt rendszeresen használni valamilyen bolhairtó és kullancsirtó készítmény. A bolhák, kullancsok, atkák és sok más általános parazita elriasztására szolgáló spray-k és aeroszolok használata pluszban segíthet a megelőzésében. Ezeket a készítményeket érdemes az udvarban vagy kutyaházban és annak környékén használni, így a fertőzések kockázata csökkenthető. Az előbb említett készítményeket, azaz a direkt alkalmazható riasztókat csak kiegészítő védekezésként ajánljuk, a legfontosabb maga az állaton alkalmazható bolhairtó és kullancsriasztó készítmények használata!

Webáruházunk széles kínálatában megtalálja a legnépszerűbb bolhairtó és kullancsirtókat kutyáknak:

  • Foresto
  • Kiltix
  • Beaphar
  • Frontline
  • Fit Active (Spot-on, nyakörv, Spray-k)
  • Trixie (fésűk, kefék)

Óvja kedvencét a parazitáktól, és fordítson figyelmet a megelőzésre, használjon bolhairtó és kullancsriasztó készítményeket!