Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Kisállat felszerelések

Ma már a legtöbb háztartásban van valamilyen kisállat, akiket a lakók teljes értékű családtagként kezelnek. A leggyakoribb a kutya és a cica, de sokan választják a nyuszit, tengerimalacot, hörcsögöt, papagájt, halat, teknőst vagy éppen a kígyót. Legyen szó bármelyikről is, a kisállatok tartása bizony nagy felelősséggel és gondoskodással jár. Ehhez hozzátartozik az is, hogy minden fontos felszerelést beszerezzünk, amire a kisállatnak szüksége van a mindennapok során.

Kisállat felszerelések elérhető áron

Kisállatonként változó, hogy milyen felszerelések fognak kelleni, de arra figyeljünk, hogy eledellel, táppal mindig rendelkezzünk. A tápok vásárlásánál okvetlen figyeljünk a minőségre és mindig olvassuk el az összetételüket, ugyanis a nem megfelelő típusúak károsak lehetnek az állatok egészségére nézve, nem mellesleg gyomorbántalmakat is kiválthatnak. Ma már a gyártók piacra dobtak speciális eledeleket is, amelyek kifejezetten olyan kis kedvenceknek lettek kifejlesztve, akik érzékenyek bizonyos dolgokra vagy valamilyen ételintoleranciában szenvednek.

A megfelelő etető és itató tál is elengedhetetlen felszerelés, ezekből szintén bőséges a kínálat. Választhatunk fémből, valamint műanyagból készült darabokat is, de azt vegyük számításba, hogy a fém okozhat allergiát. A tálak kiválasztásánál ügyeljünk a méretre, például egy nagyobb testű kutya esetében semmi esetre se vásároljunk kicsiket.

A kisállatok kényelmét és biztonságát is figyelembe kell venni, számukra is biztosítanunk kell egy olyan helyet, ahová el tudnak vonulni pihenni, illetve az éjszakákat tölthetik. A rágcsálóknak, madaraknak vannak különféle odúk, amelyek mutatósak is, a kutyáknak, cicáknak pedig fekhelyek, itt szintén meghatározó szerepe van a méretezésnek. Törekedjünk arra, hogy kényelmes, puha és strapabíró fekhelyet válasszunk.

Szállító eszközök is jó, ha a rendelkezésünkre állnak, mert így tudjuk biztonságban magunkkal vinni a kisállatot. Megeshet, hogy mennünk kell az állatorvoshoz vagy éppen a kozmetikushoz, de az autóban is így a legideálisabb utaztatni. A kutyáknak a sétákhoz pedig okvetlen szerezzünk be pórázt vagy kutyahámot.

Kínálatunkban megtalálja a legfontosabb kisállat felszereléseket, melyek mindegyike kiváló minőséget képvisel. Tekintse meg termékeinket és rendeljen pár kattintással, kis kedvence garantáltan hálás lesz a törődésért!