TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Orijen macskatáp

Az Orijen macskatápok szuperprémium minőségben kényeztetik kedvencét! Minden Orijen macskatáp a legmodernebb technológiával készül, ügyelve arra, hogy a húsokból, és egyéb tápanyagokból, ne vesszenek el a macskák számára fontos tápanyagok és ásványi anyagok.

Az Orijen szuperprémium macskaeledelei, nagyon magas hústartalommal, tartósítószer mentesen, hűtve, gyorsfagyasztott eljárással kerülnek a zsákokba. Orijen macskatápokban 85% hústartalom, 2/3 friss vagy nyers 1/3 dehidratált, 5-6 különböző állat a WholePrey™ arányában található.

Eltérően más macskatápoktól, az ORIJEN húsainak 2/3-a FRISS (hűtve, semmi tartósítószer) vagy NYERS (gyorsfagyasztva, semmi tartósítószer), az összetétel első 10 helyén csak ilyen húsok szerepelnek. A WHOLEPREY™ arányaiban felhasznált húsok, belsőségek és porcok, továbbá a friss egész hal és a friss egész tojás garantálja, hogy kutyája, vagy macskája minden szükséges tápanyagot megkapjon.

A tápszemcséket fagyasztva szárított csirke-és pulykamájjal - vagy épp csirkementesen, pl: tőkehalmájjal- vonták be, természetes módon fokozva az ORIJEN ízletességét, ezért még a válogatós macskák és kutyák is imádni fogják.

Kiszerelések: 340g, 1,8kg, 2kg, 4.5kg, 6kg, 11,4kg

Orijen ízek: Pulyka, fürj, kecske, vaddisznó, bárány és marha, csirke, pulyka, ördöghal, sziklahal, hering, lepényhal, máj, vese, hosszasan lehetne még sorolni, ezért érdemes elolvasni a termékek összetevőit, mert minden termék rengeteg alapanyagból tevődik össze.

Az Orijen termékek minden féle-fajta macska számára jó, legyen felnőtt, kölyök, idős, aktív, kistestű, nagytestű, vagy érzékeny, az Orijen kínálatában mindent megtalál.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft