TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Happy Cat

A Happy Cat macskatápok, melyek kizárólag német alapanyagokból és nyersanyagokból készülnek. A speciális és egyedülálló Happy Cat LifePlus Concept receptúrája alapján készült tápok ideális módon támogatják valamennyi macska anyagcseréjét és segítenek megőrizni kedvencünk egészségét a kölyökcicáktól kezdve egészen a senior azaz idős kort megélt macskákig. A speciálisan összeállított gyógynövénykeverékek sajátos módon segítik a cicák szervezetének egyensúlyban tartását. Próbálja ki, hogy az ön kedvencének beválnak-e ezek az ízletes falatok. Ha macskája szívesen fogyasztja a Happy Cat szárazeledeleket most kiváló áron beszerezheti állateledel boltunkban.

A Happy Cat száraz és nedves eledeleit ajánljuk: érzékeny, idős, kölyök, magas aktivitású macskák és ivartalanított cicáknak is.

Bármelyik termékcsaládot is választja macskája számára, a Happy Cat magas rosttartalmú, és kiváló minőségű húsokból készíti eldeleit. Az alutasakos ínyenc falatokat pedig, a Happy Cat Meat in Sauce Adult termékcsalád biztosítja, csirke-lazac és ízletes borjú– máj kombinációval, további variációkat megtalál a webáruházunkban.

Ne bízzon semmit a véletlenre: a Happy Cat eledelekkel kiváló minőségű „német termékek” mellett dönt. A legtöbb ízesítés megtalálható 300g-os, és a már megszokott nagy zsákos kiszerelésekben is. Kiszerelések: 300g, 500g, 1,5kg, 1,4kg, 4kg, 10kg

Ízesítések: Alpesi marha, Atlanti-óceáni Lazac, bárány, baromfihús, halas, bárány, gyógynövényes, stb.

Tovább