TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Acana macskatáp

Az Acana macskatápok szuperprémium minőségben kényeztetik kedvencét! Minden Acana termék a legmodernebb technológiával készül, ügyelve arra, hogy a húsokból, és egyéb tápanyagokból, ne vesszenek el az állatok számára fontos tápanyagok és ásványi anyagok. Az Acana szuperprémium macskaeledelei, nagyon magas hústartalommal, tartósítószer mentesen, hűtve, gyorsfagyasztott eljárással kerülnek a zsákokba.

Acana macskatápok elérhető kiszerelése: 340g, 1,8kg, 2kg, 4.5kg, 6kg, 11,4kg

Acana macskatápok ízesítései: Halas, vörös húsos, szárnyas, minden alapanyag friss, szabadon tartott állatok húsából készül.

Az Acana termékek minden féla-fajta kutyának és macskának jó, legyen felnőtt, kölyök, idős, aktív, kistestű, nagytestű, vagy érzékeny, az Acana kínálatában mindent megtalál.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Acana macskatápok

Acana First Feast macskatáp: Az Acana First Feast macskatáp kifejezetten kölyök cicák igényeire lett kifejlesztve, ugyanis számukra nagyon fontos a bőséges fehérje bevitel és az a zsírtartalom, ami biztosítja az ideális energiát. Ez a típusú macskatáp elősegíti a növekedési korszakot, amely időszakhoz elengedhetetlen a makrotápanyag szükségletek támogatása. Az összetevőkben megtalálható a csirke, pulyka, hering és a fürj is, de még belsőségekkel és porcokkal is gazdagítják.

Acana Homestead Harvest macskatáp:A cicák egészséges fejlődése érdekében fontos, hogy minőségi eledellel tápláljuk őket, ami támogatja szervezetüket, egészséges fejlődésüket. Az Acana Homestead Harvest macskatáp magas minőséget képvisel, állati alapanyagokkal van telezsúfolva. Ez a típusú eledel kizárólag olyan csirkéből, kacsából és pulykából készül, amelyek szabadon vannak tartva, mindezek mellett belsőséget és porcokat is tartalmaznak. A Homestead Harvest elősegíti a cica kondícióját is.

Acana Bountiful Catch macskatáp: Az Acana Bountiful Catch ideális mindazon cicáknak, akik imádják a halféléket, ugyanis ez a fajta táp különleges tengeri válogatásokkal lett megalkotva. Többek között van benne vadon fogott lazac, szürke tőkehal, pisztráng és hering is, így a szükséges zsírok, valamint fehérjék, amelyek jól emészthetőek, garantáltan biztosítva vannak, de tartalmaz még halolajat is, ami meglehetősen gazdag Omega3 zsírsavban.

Acana Ndoor Entrée macskatáp: Az Indoor Entrée olyan macskatáp, ami leginkább a lakásban tartott macskáknak javasolt. A bent tartott cicáknak, főleg ha sterilizálva vannak, alacsonyabb kalóriatartalmú étrendre van szükségük, valamint fehérjékre és zsírsavakra, ez a fajta táp pedig mindezt biztosítja. Az összetevők között megtalálható a csirke, pulyka, nyúl és a vadon fogott hering is. Az Indoor Entrée hozzájárul az elhízás esélyének csökkentéséhez, éppen ezért ideális a keveset mozgó macskák számára.

Acana Wild Prairie Cat macskatáp: A Wild Prairie Cat macskatáp bármilyen korú macskának ideális választásnak bizonyulhat. Többféle típusú húsból készül, többek között megtalálható benne a csirke, pulyka és a hal is, ráadásul gabonamentes, ezáltal mérsékelt mennyiségű szénhidrátot tartalmaz. A gyártó a legjobb alapanyagokból állítja össze az eledelt, amelyek felelnek a cica testi és lelki kondíciójáért is. Ez a fajta száraz táp tehát magas minőséget képvisel és fehérjékben, zsírokban egyaránt gazdag.

Acana Pacifica Cat macskatáp: Az Acana Pacifica Cat száraz eledel bármilyen korú és fajtájú macskának nyugodt szívvel adható, ami bőségesen tartalmaz halféléket, többek között szürke tőkehalat, heringet, lepényhalat. A táp teljes mértékben gabonamentes, az összetételében csirke, pulyka, illetve marha hús nem található, éppen ezért abszolút hypoallergén fehérjeforrás. A vadon fogott halakból készült Pacifica Cat rendkívül gazdag Omega 3 zsírsavban is, ami szintén hozzájárul az egészség megőrzéséhez.

Acana Grasslands Cat macskatáp: Az Alcana Grasslands Cat száraz eledel bármely életszakaszban adható a cicának. A gabonamentes táp tartalmaz kacsát, csirkét, pulykát, vadon fogott halat és mélyalmos tojást is. A magas hústartalom tehát az egyik fő jellemzője ennek a típusú tápláléknak, ezáltal fehérjékben és zsírokban egyaránt gazdag étrendet biztosít. Az összetevőket a gyártó tenyésztőktől és halászatoktól közvetlenül vásárolja, ennek is köszönhető, hogy az eledel magas minőséget képvisel.

Tovább