Szűrés

Életkor
Méret

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Julius-K9

A nagy múltal rendelkező Julius-K9 Magyarországon inmáron több, mint húsz éve sikeresen működő vállalkozás, amely az évek során világhírűvé nőtte ki magát a kutyafelszerelések és kutyakellékek piacán. Mindegyik Julius K9 kutyatáp közös jellemzője, hogy kizárólag minőségi és az Európai Unióból származó bevizsgált hozzávalókból készülnek. A Julius-K9 kutyatápok receptúráját táplálkozási szakemberek állítják össze, annak tükrében, hogy milyen aktivitású, életkorú és fajtájú kutyáknak milyen tápanyagokra van szüksége. Továbbá a Julius-K9 kutyatápok különböző összetételben kerülnek forgalomba munkakutyák, városi kedvencek és a sportos négylábúak részére. Válogasson webáruházunk Julius K9 kutyatáp kínálatából!

JULIUS-K9 kutyatáp

Teljes értékű szárazeledel a kutyák részére. A JULIUS-K9 a magyar tulajdonú és világsikerű márka bővítve a márka kínálatát, az állateledel piacon is igyekszik megbízható minőséget biztosítani az Ön Kedvence számára. A Julus-K9 grain free (City Dog, Utility dog, Race dog) sorozat mellett, egy új termékcsaláddal bővítette kínálatát, mely egy alacsonyabb árkategóriában kínál prémium minőségű tápokat.

Termék kínálatában találunk: kölyök, Senior/idősödő, Sensitive/érzékeny, Adult/felnőtt, magas aktivitású kutyák számára is eledelt.

A Julius-K9 kutyatáp VITAL ESSENTIALS és HYPOALLERGENIC termékei minden esetben:

  • Természetes összetevőkből készülnek
  • Gyümölcs zöldség forrású rosttartalommal
  • Hozzáadott ízületvédővel készült
  • Természetes forrású omega-3 tartalommal készült

Kiszerelések: 3kg, 12 kg

Ízesítések: hypoallergén hal-rízs, gabonamentes, bárány-rízs, marha-rízs, csirke-rízs

Ajánlott: Kölyök, Senior/idősödő, Sensitive/érzékeny, adult/felnőtt, magas aktivitású kutyák

Tovább
 

JULIUS-K9 kutyatáp Grain Free

A Julius-K9 tápok, mindegyike gabonamentes prémium táp, mely három különböző életstílushoz lett kifejlesztve, úgy mint: City dogs -városi kutyák-, Utility dogs -munkakutyák- és RaceDog -magas aktivitású kutyák- sorozatot olyan kutyák számára fejlesztették ki, akik nem hétköznapi módon élik mindennapi életüket. Mégis nyugodt szívvel ajánljuk akár sensitive, kölyök, vagy idősödő ebek részére, ugyanis, nagyon magas ásványi anyag tartalma, zsírszegény, mégis gazdag hús-és tápanyag tartalma van. Ez a prémium minőség kutyánk élettartamát, és aktivitását is növelheti, érdemes tehát egy próbát tenni vele.

Kiszerelések: 340g, 3kg, 10kg

Ízesítések: Lazac-spenót, Kacsa-körte, nyúl-rozmaring, bárány-gyógynövény, vaddisznó-bogyók

Ajánlott: Kölyök, sensitive/érzékeny, magas aktivitású, alacsony aktivitású kutyáknak.

Julius-K9 City Dog Duck, Pear Puppy kacsa, körte száraztáp kölyök kutyák részére

A CityDogs sorozat megalkotásának egyik fő oka, hogy a városi kutyák számára a tartási sajátosságok és a városi környezet más összetételű eledellel lehet jól optimalizálni. Egyre több városi kutya hajlamos az elhízásra és az ehhez kapcsolódó egészségügyi problémákra. Sok kutya lakik a lakásban, és kevésbé élnek a fizikai aktivitással az alapvető életritmusukhoz képest. Így koncepciónk szerint számukra úgynevezett „sovány fehérje étrendre” és egy gyógynövény koktélra van szükség, amely segíthet elhárítani elhízáshoz kapcsolódó egészségügyi rendellenességeket, megbetegedéseket. A gyógynövénykomplexum pedig speciálisan a városokban élő kutyák immunrendszerét erősíti és tartja kondicionáltan jó állapotban.

Julius-K9 Utility Dog Hypoallergenic Lamb, herbals Puppy bárány, gyógynövény száraztáp kölyök kutyák részére

A UtilityDog sorozat receptúráinak kialakítása során a fókusz az úgynevezett engedelmességi munkakutyák igényeinek kielégítésén volt. Ezen sportkutyák számára a táplálásban a legfontosabb a kiegyensúlyozott idegrendszer támogatása, az immunrendszer támogatása. Általános energiatámogatás és kiváló alapanyagok jellemzik a sorozat receptúráit.

Julius-K9 Race Dog Rabbit, rosemary Adult nyúl, rozmaring száraztáp felnőtt kutyák részére

A RaceDog sorozat olyan aktív, sportos kutyák részére került kialakításra, melyek energia igénye magasan az átlagos energiaszükséglet fölött található. Erős izomzat és intenzív mozgás esetén táplálkozásban a JULIUS-K9® Race Dog a megfelelő választás. Magas, és könnyen metabolizálható zsírtartalom segíti a mozgás/edzés közben szükséges energiaigény kielégítését, a válogatott forrású szénhidrátok támogatják a szervezet aktív/sportos működését. A magas fehérjetartalom biztosítja, hogy a sport ne a test izomszöveteit eméssze fel, valamint a magasabb teljesítményhez szükséges izmok gond nélkül épülhessenek fel. Receptúránkban nyúl és hal, valamint könnyen emészthető szárnyas húsok biztosítják a változatos fehérjeforrást.

Tovább