Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Szűrés

Életkor
Magasság

TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Happy Dog kutyatáp

Minőségi fehérjék a kutyák számára! Ezt biztosítják a Happy Dog kutyatápok. A Happy Dog szárazeledel gyártása kizárólag a Németországban található családi üzemben zajlik. Speciális receptúra alapján készítik a kutyatápokat melyek különösen kiegyensúlyozott, minőségi fehérjékben (hús, hal vagy baromfi) és aminosavakban gazdag fehérjeforrást eredményeznek. A Happy Dog Supreme termékekkel lehetősége nyílik minden gazdáknak, hogy teljesen természetes módon kizárnja annak a lehetőségét, hogy kutyája csak egyoldalú fehérjeforrással lássa el a napi táplálás során. A Happy Dog kutyatápok minőségét a cég folyamatos, szigorú és független ellenőrzésekkel garantálják.

Legyen szó bármekkora méretű, fajtájú, bármilyen igényű és korú kutyáról, kiskutyáktól kezdve az idős kutyákig, a Happy Dog pontosan olyan táplálékot kínál, amelyre kutyája vágyik. A Happy Dog kutyatápok repertoárjában válogathat száraz és nedves eledelek között, de a snack kínálat is bőséges. A Happy Dog termékcsaládjaiban olyan kutyák számára is talál bőséges választékot, mint speciális igényű, érzékeny kutyák, kölyök, vagy idős kutya, alacsony vagy magas aktivitású. Ne bízzon semmit a véletlenre: a Happy Dog kutyatápok kiváló minőségű „német termékek” mellett dönt. A legtöbb ízesítés megtalálható 300g-os, és a már megszokott nagy zsákos kiszerelésekben is. Kiszerelések: 300g, 1kg, 4kg, 15kg

Happy Dog kutyatáp ízesítések: Gabonamentes, Canadai lazac-nyúl-bárányos, Afrikai strucchús és burgonyát, lóhús és burgonya, bárány- garnéla és tintahal, búzamentes, mediterrán rizses-omlós ibériai sertéshússal és válogatott zöldségekkel, kacsa- olasz rizs és mediterrán gyógynövények, stb.

 

Happy dog kutyatápok és azok típusai

Válassza ki kínálatunkból az Ön kutyájának leginkább megfelelő Happy Cat kutyatápot:

  • Happy dog Adult kutyatáp: a nagyobb termetű kutyáknál körülbelül 15-18 hónapos korukban zárul le a testi fejlődés, tehát ilyenkor lehet átállni a felnőtteledelekre. A Happy dog Adult erre kiválóan alkalmas, sőt ha egy kissé túlsúlyos az eb a korához képest, akkor valamivel hamarabb is adható neki ez a típusú táp.
  • Happy dog Senior kutyatáp: a több, mint 10 éves kutyák étrendjére nagy figyelmet szükséges szentelni, fontos, hogy kíméletes eledelt kapjanak. A Happy dog Senior kutyatáp kifejezetten ilyen ebek számára lett kifejlesztve, ami a túlsúly elkerülésében is nagy segítséget jelent.
  • Happy dog Supreme Young kutyatáp: a Happy dog Supreme Young kutyatáp híres magas fokú emészthetőségéről, ráadásul a benne lévő vitálanyagok nagyban támogatják a kiskutyák egészséges fejlődését.
  • Happy dog Supreme Fit&Vital kutyatáp: a Happy dog Supreme Fit&Vital kutyatáp könnyen emészthető fehérjéket tartalmaz, nem mellesleg búzamentes. Kiváló választás azoknak a kutyáknak, akik aktív sportot űznek, hiszen számukra fontos, hogy sok energiát vegyenek magukhoz. Az eledel bárányt, halat és szárnyast egyaránt tartalmaz és mivel elősegíti a megfelelő energiaellátást, ezért javít a teljesítő képességen is, valamint támogatja a mozgásszervi rendszert.
  • Happy dog Supreme Sensible kutyatáp: a Happy dog Supreme Sensible olyan felnőtt kutyák számára bizonyul a legjobb választásnak, akik valamilyen táplálékérzékenységben szenvednek. Az eledel jelentős mennyiségben bárányt tartalmaz, de az új-zélandi zöldkagyló is megtalálható benne. Ez a típusú kutyatáp az ízületek egészségéhez is hozzájárul, illetve magas fehérje- és energiatartalmának köszönhetően a válogatós ebek is szívesen fogyasztják majd.
  • Happy dog Supreme Mini kutyatáp: a Happy dog Supreme Mini kutyatáp fogyasztása meglehetősen kistestű felnőtt kutyák számára lett kifejlesztve. Az eledel több ízben kapható, alacsony zsírtartalmú, könnyű és laktató.
  • Happy dog NaturCroq kutyatáp: a Happy dog NaturCroq kutyatáp segítségével biztosíthatod a szükséges tápanyagokat kedvenced számára. Az eledel tartósítószer- és szójamentes, leginkább értékes és természetes összetevőkből áll.