TOP termékek

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Acana kutyatáp

Az Acana kutyatápok szuperprémium minőségben kényeztetik kedvencét! Minden Acana kutyatáp a legmodernebb technológiával készül, ügyelve arra, hogy a húsokból, és egyéb tápanyagokból, ne vesszenek el a kutyák számára fontos tápanyagok és ásványi anyagok. Az Acana szuperprémium eledelei, nagyon magas hústartalommal, tartósítószer mentesen, hűtve, gyorsfagyasztott eljárással kerülnek a zsákokba.

Az Acana szárazeledelekben nincsenek szintetikus összetevők, így még a glikémiás indexük is csekély mértékű. Négylábú kedvenced szervezetének egészséges működéséhez szükség van bizonyos mennyiségű fehérjére és nem mindegy, hogy ezt milyen minőségben kapja meg. Az Acana tápok ebből a szempontból is remek választásnak bizonyulnak, hiszen fehérjékben gazdagok, ráadásul tartalmaznak zöldségeket és gyümölcsöket is, így még jobban támogatják az immunrendszert. A tapasztalatok alapján az Acana tápok mindegyike ízletes, mondhatni a kutyák teljesen odáig vannak értük, jellemzően még azok az ebek is, akik nem annyira nagyétkűek.

Acana kutyatáp kiszerelések: 340g, 1,8kg, 2kg, 4.5kg, 6kg, 11,4kg
Acana kutyatáp ízek: Halas, vörös húsos, szárnyas, minden alapanyag friss, szabadon tartott állatok húsából készül.

Tovább
Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Acana Regionals kutyatáp

Az alacsony szénhidráttartalmú és fehérjékben, halfehérjékben bőséges ACANA termékek biztosítják az összes fajtájú kutya tökéletes kondícióját bármely életszakaszban.

A szabadon tartott csirke és pulyka, továbbá a mélyalmos tojás a környező farmokról érkezik a gyártóhoz, a vadon fogott halak pedig a hideg északi tavakból származnak. A baromfik, a tojás, a süllő és a pisztráng naponta frissen vagy nyersen érkeznek a WholePrey™ arányaiban, ezért a tápanyagaik megőrzik biológiai értéküket. 70% hústartalom, ½ friss vagy nyers ½ dehidratált, 5 különböző állat a WholePrey™ arányában.

  • Acana Adult Dog kutyatáp: Az Acana Adult Dog farmról származó, szabadon tartott csirkét, belsőségeket, mélyalmos tojást és a Csendes-óceánból kifogott lepényhalat tartalmaz. Ez a fajta táp a kutyus bármely életszakaszában nyugodtan adható. Az Acana Adult Dog tápokban nincs gabona és gyorsan felszívódó szénhidrát sem.
  • Acana Adult Large Breed kutyatáp: Az Acana Adult Large Breed kiváló választás mindazon ebeknek, akik kissé túlsúlyosak, hiszen nem tartalmaz gabonát, illetve gyorsan felszívódó szénhidrátokat, de az elhízás elkerülésének a céljából is adható. A tápszemcsék mérete kicsi és szárított májjal vannak bevonva, így még ízletesebbek.
  • Acana Adult Small Breed kutyatáp: Az Acana Adult Small Breed teljes értékű száraz kutyatáp, fogyasztásuk elsősorban kistestű felnőtt kutyák számára javasolt. A tápban található minőségi alapanyagok teljes mértékben hozzájárulnak a hiperaktív kutyus mentális és egészségügyi kondíciójához.
  • Acana Classic Red kutyatáp: Az Acana Classic friss és kiváló alapanyagokból készül, amelyeket a gyártás környezetében tenyésztenek Kanadában. Az eledelnek három fő összetevője van, az egyik a bárányhús, a másik az angus marhahús és a harmadik a yorkshire sertéshús. Az Acana Classic Red húsokban és fehérjékben egyaránt rendkívül gazdag.
  • Acana Free-Run Duck kutyatáp: Az Acana Free-Run Duck 50%-ban olyan kacsák húsából kerül előállításra, akik szabadon voltak tartva. A szuperprémium kutyatáp azon kívül, hogy ízletes, még könnyen emészthető is, így nyugodt szívvel adható a gyomorproblémákkal küzdő ebeknek is. Diéta szempontjából is kiváló választás lehet ez a fajta kutyatáp.
  • Acana Grass-Fed Lamb kutyatáp: Az Acana Grass-Fed Lamb olyan szuperprémium kutyatáp, ami 50%-ban tartalmaz bárányhúst. Ez a típusú táp meglehetősen könnyen emészthető, éppen ezért allergiagyanú esetében tökéletes választásnak bizonyulhat, de akár még diétához is kiváló lehet. A hús új-zélandi farmokon tenyésztett, fűvel táplált bárányokból származik.
  • Acana Grasslands Dog kutyatáp: Az Acana Grasslands Dog nem tartalmaz gabonaféléket, az összetevők közt megtalálható az új-zélandi farmokon tenyésztett bárány, a vadon halászott északi süllő, illetve csuka és nem hiányozhat belőle a friss tojás sem. Az Acana Grasslands abszolút támogatja az eb kondícióját és hozzájárul immunrendszerének a megerősítéséhez.
  • Acana Light & Fit kutyatáp: Az Acana Light & Fit túlsúlyos kutyák számára lett kifejlesztve, ugyanis a magas fehérjetartalma elősegíti a fogyókúra hatékonyságát. A bőséges fehérje felel az éhségérzet mérsékléséért és hozzájárul, hogy a zsírok elégjenek.
Tovább