Szűrés

Életkor

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Házhozszállítás

Acana kutyatáp

Az Acana kutyatápok szuperprémium minőségben kényeztetik kedvencét! Minden Acana kutyatáp a legmodernebb technológiával készül, ügyelve arra, hogy a húsokból, és egyéb tápanyagokból, ne vesszenek el a kutyák számára fontos tápanyagok és ásványi anyagok. Az Acana szuperprémium eledelei, nagyon magas hústartalommal, tartósítószer mentesen, hűtve, gyorsfagyasztott eljárással kerülnek a zsákokba.

Tovább

Acana Regionals kutyatáp

Az alacsony szénhidráttartalmú és fehérjékben, halfehérjékben bőséges ACANA termékek biztosítják az összes fajtájú kutya tökéletes kondícióját bármely életszakaszban.

A szabadon tartott csirke és pulyka, továbbá a mélyalmos tojás a környező farmokról érkezik a gyártóhoz, a vadon fogott halak pedig a hideg északi tavakból származnak. A baromfik, a tojás, a süllő és a pisztráng naponta frissen vagy nyersen érkeznek a WholePrey™ arányaiban, ezért a tápanyagaik megőrzik biológiai értéküket.

70% hústartalom, ½ friss vagy nyers ½ dehidratált, 5 különböző állat a WholePrey™ arányában.

Kiszerelések: 340g, 1,8kg, 2kg, 4.5kg, 6kg, 11,4kg

Acana ízek: Halas, vörös húsos, szárnyas, minden alapanyag friss, szabadon tartott állatok húsából készül.

Az Acana termékek minden féla-fajta kutyának és macskának jó, legyen felnőtt, kölyök, idős, aktív, kistestű, nagytestű, vagy érzékeny, az Acana kínálatában mindent megtalál.

Az Acana további termékcsaládai kutyáknak: Acana Heritage, Acana Singles, Acana Classics, és az Acana Singles FD jutalomfalatok.

Tovább